esthercoumans.reismee.nl

Wat is het koud zeg

Dat was wel het eerste dat ik dacht vanmorgen en gisteren eigenlijk ook wel toen ik aan kwam op Schiphol. In ieder geval leek het een stuk kouder dan in Vancouver. Beetje raar natuurlijk, aangezien daar de winterspelen werden gehouden. Dusse die snowboots hou ik nog eventjes aan hihi.

En jee wat wen je toch weer snel aan Nederland. Ik ben alweer gewend om te fietsen zonder helm (en ik dacht nog wel dat ik in Vancouver vergroeid was met de helm) en om niet meer in een rij te hoeven staan en om een heerlijke bruine boterham met oude kaas te eten. Ben nog wel een ietsjepietsie dizzy van mijn jetlag, maar dat gaat snel genoeg over als ik weer helemaal in mijn ritme zit denk ik. Gelukkig nog een paar dagen vrij, zodat ik in no time aan alles weer gewend ben. En ik kan die dagen ook zeker wel gebruiken om alle foto's uit te zoeken om er een fantastische album van te maken. Nu heb ik alleen al ruim vijfhonderd foto's gemaakt. Met een paar HHH-vrienden hebben we de laatste dag onze memorycards gekopieerd en op de laptops gezet. Ik denk dat ik een paar duizend foto's heb om uit te kiezen. Waarschijnlijk heb ik nog weekje of twee nodig om dat allemaal uit te zoeken. Maar wel super leuk. Veel herinneringen en ik had het zeker niet willen missen!

Louis

Welcome back!
Je heb dik 100.000 views gescoord op de BDU-sites. übercool!

Jan Willem

Zo, dat was 'm dan. Superleuk om alles mee te lezen.
Zoek alle leuke foto's uit enne... Zie je straks.

x

Femmes

Ik heb geweldig genoten! Jammer dat er nu niemand meer meezingt of vraagt of ik mijn mond wil houden ;(

Vincent Leenders

Welcome home in het normale leven. Ik heb met veel plezier alle bijdragen vanuit Vancouver/HHH gelezen. Hulde!