esthercoumans.reismee.nl

Afbouwen

Ik hou het kort, want we gaan afbouwen. Gisteren was de laatste dag dat het HHH open was. Om 20.00 uur sloten de deuren en kon het afbouwen beginnen. Je wilt niet weten hoe snel dat ging. Met iedereen waren we bezig om alles zo snel mogelijk af te breken. Tot laat zijn we nog bezig geweest en daarna konden we een welverdiend afsluitend biertje doen.

Vandaag mochten we een beetje uitslapen en beginnen we zo, om 12.00 uur. Weer met afbouwen. Morgen ziet de dag er hetzelfde uit. En woensdag hebben we lekker vrij. Woensdagavond vlieg ik dan weer naar huis.

Inmiddels is het weer een werkdag verder. Na vandaag heel hard gewerkt te hebben met z'n allen, hebben we dinsdag ook vrij gekregen. Dus we zijn twee dagen vrij. Jahoe. Helemaal blij mee natuurlijk. Vanavond doe ik helemaal niet mee. Ik ga denk ik zo chips eten in bed en op tijd slapen. Morgen vertrekken met een aantal crewleden heel vroeg naar Whistler. Dat is het skigebied waar de Olympische Spelen ook plaatsvonden. Het schijnt er echt super mooi te zijn. Het is hier ongeveer 2,5 uur rijden vandaag, dus vroeg op hoort erbij. Maar dat is niet erg. Niet meer hoeven te werken is best wel lekker. Ik ga dus vroeg onder de wol en ik weet wel zeker dat ik morgen mooie verhalen vanuit Whistler heb met hopelijk sneeuw, zodat het voor mijn gevoel toch nog een beetje Winterspelen zijn hihi.

Lizzy

Hey Es!
Wij zijn ook pas terug uit de sneeuw; wel mooi, maar eenmaal thuis ben ik blij dat we hier van de sneeuw af zijn. En ja, morgen naar de stembus toe!! Es, goeie terugreis en tot vrijdag denk ik dan!! Grtz, Lizzy ;)