Drukte en schaatsen
Na een ongelooflijke drukke avond te hebben gehad, ben ik vandaag toch naar de 5000 meter dames geweest. Ik was een beetje moe, maar de wedstrijd was eigenlijk wel spannend. De sfeer in het Oval stadion is echt super. Daar krijg je helemaal energie van. Jammer dat er deze keer geen medaille in zat. En omdat we gisteren wel een huldiging hadden van Bob de Jong, was het volgens mij zo enorm druk.
Vanaf de shiftwissel om 18.00 uur stonden er continue rijen voor onze toonbank. De ene wilde zijn jas laten ophangen, de volgende wilde m juist ophalen. Normaal gesproken is het tijdens de huldiging rustig bij ons, zodat we op het tv scherm kunnen mee kijken. Nu heb ik er echt niets van mee gekregen. Het enige dat ik zag in een flits was dat Bob super blij op het podium stond te springen.
Daarna trad Guus Meeuwis op en zoals altijd is dat weer een feestje. De Canadeze zijn alleen niet zo gewend aan het bier-gooi-werk haha. Zodra Guus (dat was een paar dagen geleden ook al zo) ''t Dondert en 't bliksemt en 't regent meters bier zingt' vliegen de biertjes door de zaal heen. Ik hoorde het nummer op de achtergrond toen ik naar het toilet liep. Daar stonden allemaal van die Canadese meisjes heel zielig te doen, omdat ze een paar druppels bier op zich hadden gekregen. Ook waren ze hun haar aan het droog deppen met wc papier. Tja dan moet je maar niet het Holland Heineken House binnen gaan
Als verrassing gaf Armin van Buren een show weg. Van Velzen deed volgens mij ook een paar nummers mee. Ook dit heb ik helaas niet helemaal meegekregen, omdat het maar druk bleef bij ons. De Canadezen kennen deze deejay helemaal niet en waren laaiend enthousiast. Soms iets te naar mijn mening. Door de drank en muziek werden sommigen iets te agressief, dus de hele tijd heeft security bij ons gestaan om een oogje in het zeil te houden. Niets gebeurd hoor gelukkig.
Ik hoop vanavond op een iets rustiger avondje. Ook omdat ik morgen naar de dag moet, dus niet zo veel zal slapen.
Hey Esther,
Leuk dat je per dag je verhalen op deze site met ons deelt. Ikzelf was vorige week ook in Vancouver en in het HHH. Echt gaaf. Ik heb misschien wel een beetje rare vraag aan jouw. Tijdens mijn bezoek heb ik met Felice Bakker van de infodesk kort gesproken. Echter ik zou graag nog contact via de mail/msn hebben. Zou jij mijn e-mail adres ([email protected]) aan haar kunnen geven of haar e-mail adres naar mij kunnen mailen?Alvast bedankt! (Als ze me niet meer herkent dan was ik degenen die haar herkende uit de daily Dutch krant en een oranje shirt met Go Stefan aanhad).Geniet nog maar even van Vancouver+OS want de tijd gaat zeer snel. Groeten Frank