Het zonnetje schijnt
Dat was het eerste wat ik dacht en zag vanmorgen. Ik werd wakker, deed de gordijnen open en zag die stralende zon. Ik weet niet of jullie in Nederland nog weten hoe de zon eruit ziet. Maar hier tijdens de Winterspelen in Canadag schijnt de zon volop. Ik schat dat het hier in de zon weer zo'n 14 graden is. Wel is het zo, dat zodra de zon weg is, het een stuk kouder is. En 's avonds helemaal. Dan regent het ook vaak. Wat dat betreft lijkt het hier wel Nederland in de herfst ofzo.
Ben even aan het bedenken of er gisteren veel bijzonderheden zijn gebeurd. Overdag heb ik een beetje door Richmond heen gefietst en ben ik naar een van de grote 'malls' hier geweest. Daarna weer aan het werk geweest. Het was niet heel erg druk. Dat kan misschien ook komen, omdat we weer een extra persoon erbij hebben in de garderobe voor een paar dagen. Trouwens ik hoorde, alweer niet gezien, dat prins Willem Alexander en Maxima door het HHH zijn gelopen. Zij hebben een aparte ingang, dus zijn ze niet langs de garderobe gelopen. Rob, die ook bij ons werkt, staat ook een paar uur per dag in de merchandiseshop. En hij heeft ze wel gezien. Maxima stelde zelfs een paar vragen en hij is met hen op de foto geweest. Maar goed dat hij ook bij ons werkt, want daarom weet ik het nu wel.
Wat hier trouwens een enorme handel is, is het verzamelen van 'pins'. Je weet wel, van die speldjes met allemaal verschillende dingen erop. Je hebt hier ook heel veel mensen in Canada die dan aan 'trading' doen. Toen ik van de week in Vancouver liep, kwam iemand naar me toe en zei, you wanna trade? Bij de garderobe krijgen we best veel pins gratis van mensen. We vragen er niet om, maar ze willen ze graag geven. En normaal gesproken zou ik helemaal niet van die pins willen. Wat moet je ermee.? Maar hier ga ik graag mee in de verzamelwoede. Hahah, ik zal van de week eens een foto maken van al die pins, dan zie je hoe het hier is.
Nu ga ik met een paar meiden Vancouver weer in. Eens kijken of we de olympische vlam ergens kunnen spotten.