esthercoumans.reismee.nl

BN'ers spotten

Vandaag helaas iets minder te melden. Geen medaille en dat kon je ook in het HHH merken. Gisteren bij het winnen van het goud stroomde het HHH na de race helemaal vol met oranje fans. Zij hadden de wedstrijd waarschijnlijk live bijgewoond en gingen het daarna vieren in het HHH. De Oval, waar de schaatswedstrijden worden gehouden, is op 20 minuten lopen van het HHH. Met de ov-fiets ben je er nog sneller

Laughing

Nu konden we het echt merken bij de garderobe. Het was rustig, het publiek kwam geleidelijk binnen. Wat voor ons betekende dat we niet zo hard hoefden te lopen, Ik denk ook niet dat iemand het van ons nog gekund had. Onze voeten voelen het goed dat we veel meters lopen op een dag. Gelukkig heb ik geen blaren ofzo, alleen maar voeten die erg moe zijn en die in bed aan het bijkomen zijn.

Geen huldiging, dus dat betekende ook een vrij rustige avond. Toen ik na mijn shift een kijkje nog ging nemen in de grote zaal, zag ik ook dat het stukken minder druk was dan gisteren. Maar ik spotte natuurlijk wel de nodige BN' ers. De eersten had ik al langs de garderobe zien komen, Viggo Waas en Peter Heerschop. Ook Ivo Opstelten zag ik snel voorbij lopen. Verder was Peter van der Vorst er, kwam Jan Smit voorbij lopen met een cameraploeg achter zich aan en bevonden Nick en Simon zich in de zaal. Junkie XL was ook van de partij, al kon hij zich wat rustiger door de menigte begeven. Er zullen vast nog wel meer BN' ers zijn geweest, maar ik ben op tijd naar huis gegaan. Morgen mijn eerste avondshift (wat heel druk en nog zwaarder schijnt te zijn), dus dat betekent dat ik nu kan uitslapen. Waarschijnlijk ga ik daarna even een kijkje nemen in Vancouver. Bij daglicht zal het er zeker heel ander uit zien. Heb er zin in.

Fred Wilken

Hoi Esther,

Als jij af en toe in staat bent om ook de 10 km-rijder Arjen van der KIeft uit Zwanenburg te spotten, dan houden wij ons (de Hoofddorpse Courant) hiervoor erg aanbevolen.
Fred Wilken

Lizzy

Hi Es! Hou vol hè!! 'k Weet niet in hoeverre je op de hoogte bent; maar we hebben met 3-1 verloren van Gemini. Veel eigen foutjes en d'r had meer in gezeten...
Maar ik treur er niet om hoor ;)! Veel plezier en succes toegewenst in de garderobe en op je kamer; ziet er gezellig uit zover, toch?! Grtz, X

Jan Willem

Heej Esther!

Heel veel succes met je eerste avonddienst! Dat zal wel een wereld van verschil zijn met overdag.
Als je Vancouver zelf ingaat: Heel veel plezier en maak mooie foto's!

Liefs! X