esthercoumans.reismee.nl

Downtown Vancouver

Na de eerste hele werkdag, die overigens vrij goed verliep. We hadden een goed systeem dat snel doorliep. Ik denk niet dat de mensen aan de balie lang hebben moeten wachten. Heel grappig dat de meeste bezoekers vandaag nog echt Canadezen waren. De Nederlanders waren nog echt in de minderheid. Dat gaat morgen zeker weten anders worden. Ik denk ook dat veel mensen morgen in het HHH de wedstrijd van de 5 km komen kijken. Het wordt voor ons dan al vroeg druk. Nou ja dan kunnen we 's avonds leuk de huldiging zien :-).

Na onze shift zijn we downtown Vancouver in gegaan om te kijken hoe de opening van de Olympische Spelen hier leeft. Nou dat deed het zeker. Op de straten liepen alleen maar Canadeze te zingen en veel lol te maken. We kwamen op een plein midden in de stad aan en precies op dat moment zagen we dat de Olympische vlam werd ontstoken. Op de zijkant van het gebouw van Sears konden we het allemaal rechtstreeks meemaken. Helemaal super. En de Canadezen gingen vanaf dat moment helemaal los. Heel grappig om mee te maken. Daarna zijn we met z'n zevenen nog even een kroeg in gedoken. Het biertje (we hebben er maar eentje op, maar die was ook wel erg groot) viel bij iedereen een beetje zwaar. Dus na dat ene biertje zijn we weer in de skytrain gestapt en terug gegaan naar Richmond. Onder het station stonden nog netjes onze ov-fietsen te wachten. Helmpje weer op en naar het hotel. Nu lekker slapen. de foto's van vanavond die volgen snel. Welterusten.

Katinka

Hey Esther wat leuk om al je verhalen te lezen! Heb je al spierballen gekregen van al die zware winterjassen? Zaten er nog bekende jassen bij? Succes met alle drukte! Grtz Katinka