Eerste dag
Nou eerste nacht in Vancouver, of beter gezegd in Richmond, want daar verblijven wij, overleefd. Heel raar geslapen, want om 3 uur 's nachts was ik klaar wakker, maar tien minuten later sliep ik weer. En zo ging het de hele tijd.
Vanochtend met de hele groep naar de O-zone gelopen, waar het HHH staat. In de O-zone aangekomen lekker ontbeten en een rondleiding door het HHH gehad. Het ziet er al echt heel super uit. Donderdag moet het al helemaal klaar zijn, want dan is de opening van de spelen. En die ga ik mee maken, want ik het dan de dagdienst, dus dat betekent dat ik rond 18.00 uur klaar ben. Helemaal super om het mee te maken. En ik kan jullie verzekeren, HHH ziet er straks super uit. Vanavond zal ik proberen om wat leuke foto's te uploaden.
En ik hoop vanavond een klein stukje te kunnen vertellen over de Olympische vlam die dan aan komt. Vanmiddag heb ik even de opbouw gezien en wat soundchecks gehoord. Het schijnt een hele happening te worden, dus ook leuk.
De garderobe waar ik tijdens de spelen sta, is nog niet helemaal af. We moeten nog een ingenieus systeem bedenken zodat we snel en makkelijk alle jassen kunnen ophangen en terug geven. Dat gaat zeker lukken en of het werkt, daar komen we donderdag achter bij de opening.
Nog even werken en meer indrukken opdoen.
Ha Esther,
Wat super dat je in Vancouver zit! Geniet van de komende weken. Benieuwd naar je verhalen en foto's.
x Lilian
Ha Es!
Wat spannend allemaal! En natuurlijk gaaf dat het HHH zo tof is en je kamer met hoekbad en koelkast hebt! ;-)
Lekker met Mart Smeets in bad, hahaha! Geniet er van, tot mails! x
Hey Es! Ik weet nog wel een gespecialiseerd bedrijf voor electronische garderobe-sysytemen...LCT!!! Ha,ha, maar ja, daar heb je nu dus niks aan....Werkse en denk goed aan jezelf. Ik zag dat de foto's zijn aangekomen; Woudenberg-dag. X.
Hé Esther,
Nou het ziet er allemaal erg goed uit moet ik zeggen. En ik hoorde gister van Astrid dat je een superkamer hebt. Gaaf zeg dat je bij de opening kunt zijn. Nou erg leuk om je verhalen te volgen.
Groetjes Ad
Ben nu al jaloers en het moet nog beginnen !
Groetjes Gertjan (112rivierenland)