PWA, Smeets en aankomst
Ik ben inmiddels gearriveerd in Vancouver. Door het tijdverschil en het niet slapen in het vliegtuig vannacht lig ik nu al in bed. Voor ons is het hier 22.30, maar in Nederland al 07.30. Das even wennen ja.
Vlucht ging helemaal goed. Op Schiphol was het vliegtuig al heel snel gevuld met alle Vancouver gangers, waarvan er zo'n honderd in het HHH gaan werken. Toch moesten we nog op een passagier wachten, werd er om geroepen. En ineens zag ik een rood pakje met blond haar in de deuropening verschijnen. Ik zag het gezicht van de vrouw niet goed, maar gelijk daar achteraan kwam Prins Willem-Alexander binnen lopen, Toch was de vrouw in het rood niet Maxima. Nee, de prins was alleen aan boord. Dan krijgt de vlucht gelijk een koninklijk tintje, ook al hebben we hem de hele reis niet gezien, het idee dat hij aanwezig was, maakte veel mensen zenuwachtig.Bij het inchecken hadden de meesten ook al Mart Smeets gespot, dus de dag kon voor iedereen niet meer stuk.
In Vancouver aangekomen kwamen er eindelijk achter met wie we en kamer deelden. Ik zit samen met Fieke op de kamer en we gaan er een toptijd van maken. Sowieso is onze kamer helemaal super. Wij hebben een hoekbad, een douche en een koelkast. Dat kunnen veel crewleden niet zeggen. Helemaal gelukkig gaan wij nu een poging te doen om te slapen. Morgen vroeg op en de eerste werkdag al. Helemaal spannend, want dan gaan we het HHH en onze werkplekken bekijken.
Trusten
HeyEs, Zoveel mogelijk schrijven maar uiteraard nog meer foto's maken. Enjoy!!!!!!
Jou kennende had je PWA toch al lang voor je camera gesleurd ;)
Have fun!
Heeej Esther!
Gaaf, joh! Ik zei toch al dat je vlucht alleen al leuk zou worden.
Superveel plezier de komende weken, zal je blogs met veel plezier lezen. Ik red me wel, hang jij nu maar zo veel mogelijk jassen op. ;)
Liefs!
Hoi Esther,
Mijn vriend heeft Mart S wel eens gefouilleerd op Schiphol (hij werkt bij de douane). Mart vond dat eigenlijk niet nodig ('Je weet toch wel wie ik ben?!') maar de wetten gelden ook voor zelfverklaarde journalistieke god Smeets. Klinkt in ieder geval supergaaf. Geniet ervan!
Groetjes!
Marjanne
Nu al veel bekendheden gezien dus, nu maar hopen dat je veel Nederlandse sporthelden ziet met (gouden) medailles!!
Veel plezier daar!
Zo'n inloopkoelkast? Zien we je ooit nog terug?
Enjoy!
;-)
hé Esther, allemaal brunettes bij de garderobe? Waar zijn de blondines? Ooh ja... die staan achter de bar...
Heel leuk om mee te lezen; heel veel plezier daar in Vancouver.
hoi es!!
klinkt goed allemaal, nu het werken nog.
Zal vast ook heel gezellig worden.
Tis hier nu beetje aan het sneeuwen, blijft niet echt liggen.
kus, ook van de meisjes
Hey Eshter! Was het nog gelukt met de foto's vd wedstrijd tegen Woudenberg? Fijn dat je goed bent aangekomen en een gezellige vlucht hebt gehad!! Volgens mij staan alle gezellige mensen de hele avond in de garderobe ;)! Bye,