Bijna klaar voor vertrek
Na veel wikken en wegen heb ik besloten om niet een, maar twee koffers mee te nemen. Ik moest toch te veel mee nemen. En misschien had ik het wel in een koffer kunnen proppen, dan had ik helemaal niets vanauit Canada mee terug kunnen nemen en dat zou toch ook jammer zijn. Dus koffer nummer twee van zolder gehaald en die ben ik nu aan het vullen. Ik schiet er niet heel erg mee op. Ben toch steeds aan het uitstellen om de koffers op het laatste moment te vullen. Dan kan ik er niet meer over twijfelen of ik nu alles mee heb of niet.

Gisteren speelde ik met mijn volleybalteam mijn 'laatste' wedstrijd. Nou ja de laatste in februari dan en de laatste voor mijn vertrek. Maar toch het voelde een klein beetje als een laatste wedstrijd. In Woudenberg kreeg ik tijdens het wachten voordat we konden gaan inlopen van Lizzy een zelf gemaakt inloopshirt. Hahaha echt iets voor Lizzy om te maken en ik denk dat mijn gezicht op heel vrolijk stond toen ik m aan moest ;-).

Tijdens het inlopen werd ik wel door de coach van de tegenstanders aangesproken. Hij wenste mij veel plezier. Dat is toch aardig. Vervolgens hebben wij ze ingemaakt met 3-2 (eigenlijk 2-3, want we speelden uit). Jammer dat ik bij de volgende wedstrijd er niet bij kan zijn, maar ik zal zeker aan ze denken, zodat ze gaan winnen. In maart ben ik weer gewoon van de partij.
Ik heb nog een klein dagje om de laatste dingen te regelen, kijken of ik niet vergeten ben en om alles goed achter te laten. Dat moet ruim voldoende zijn, maar toch ga ik nu snel nog een wasje draaien, m'n tweede koffer inpakken, de crewmanuel doorlezen, thee drinken met Janneke en Marjolein om afscheid te nemen, kijken of ik alle opladers van alle apparaten heb (dat zijn twee telefoons, macbook, ipod, camera en m'n nintendo ds) en toch nog een beetje ralxen als dat lukt. Oja en ik wil me nog even helemaal inlezen in de spelen. Wie gaan er nu allemaal mee en wie maakt er kans op een medaille. Dan weet ik dat al vast, zodat ik me kan voorbereiden op de feesten in de HHH. Ik kan niet wachten, heb er zin in.
Es, heel veel plezier!!! Geniet ervan!